top of page
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

beauty. awake. care.

BeAdora

Еликсир за

кожата

Еликсирът BeAdora предлага изцяло ново усещане за кожата.Изключително меката му текстура маскира фините...

Интензивен 

овлажнител

Лека и фина, 
иновативната формула на Интензивен овлажнител BeAdora съчетава високотехно-логични съставки...

Мултиактивен серум около очи

Фин и изтънчен серум за най-деликатната кожа около очите. Работи в дълбочина, за да възстанови и стегне околоочния контур...

Възстановяващ нощен крем

Оригиналната рецептура на Възстановяващ нощен крем BeAdora е комплекс от най-модерни активни съставки...

Подмладяващ лифтинг серум

Високоефективна формула, вдъхновена от последните иновации и технологии в козметологията... 
Серия BeAdora - активирайте гена на младостта за 28 дни
 

Когато иновацията срещне изкуството и опита, се получава изящен синтез от изискани текстури с пленителен аромат и уникално действие върху кожата.

 

Представяме Ви най-новата козметична марка БиАдора, съдържаща първата в света активна съставка „Лакесис“, която реактивира гена на младостта Клото. Получена от смолата на Мастиково дърво,  „Лакесис“ се превръща в революционна съставка, която доказано реактивира клетъчната активност и детоксикация. Засилва регенерацията на дермалната матрица. След 28 дни кожата изглежда по-плътна и млада. Контурът на лицето е стегнат и обновен.

Box_BeAdora_Lifting_Serum.png

So rich and strong

Активирай гена на младостта за 28 дни

BeAdora_Skin_Whitening_Serum_Maxx_2.png

Patented Formula

Дерматологично доказан избелващ ефект

BeAdora_Moisturizing_Gel_Concentrate_box

The White Truffle

Изкусително, ново усещане

за кожата

Lakesis

Едва през 2005г., след продължителни проучвания, учени успяват да идентифицират протеина на младостта Klotho, пряко свързан със стареенето на клетката. Количеството на Klotho в кожата на човек започва да намалява след 30-годишна възраст. Наскоро, във френска лаборатория Codif , изследователи получават високо концентрирано масло, екстрахирано от смолата на Мастиково дърво Pistacia lentiscus, растящо на остров Хиос в Гърция, и го наричат „Lakesis“. Това е свърхиновативна съставка, която засилва по естествен път ефекта на Klotho, като стимулира клетките да синтезират колаген и фибрилин както в по-ранна възраст. Научно е доказано, че Lakesis реактивира клетъчната активност и детоксикация, а също така усилва регенерацията на дермалната матрица. Кожата изглежда плътна и млада, контурът е стегнат и обновен. 

Caviar Concentrate

Хайверът от градински охлюви 

(Helix Aspersa Maxima) е с високо  съдържание на протеини,  аминокиселини, витамини, микроелементи, фосфолипиди, полизахариди и други овлажнители, които образуват филм, запазващ влажността на кожата. Колагенът и еластинът поддържат клетките в добро състояние и забавят процесите на стареене.

BEAUTIFEYE™

BEAUTIFEYE™ е козметичен ингридиент с натурален произход. Това е комбинация от две съставки - екстракт от албиция („Копринена акация“, Albizia julibrissin), с установени анти-ейджинг качества и т.н. дарутосид – екстракт от етиопското тревисто растение Siegesbeckia orientalis, 

известно още като „Божествена трева“ и прочуто със заздравяващо кожата действие.

За първи път в козметологията, швейцарската лаборатория 

Sederma разработва съставка, която да разкраси цялата зона около очите и да преодолee увисването на  клепачите.

Beautifeye въздейства комплексно върху образуването на мимически бръчици, намалява уморения вид, торбичките и тъмните кръгове около очите.

CUBE³

CUBE³ е най-ново поколение хиалуронова киселина, разработена от швейцарската фирма Principium. Съставката е уникална с това, че постига висока ефикасност и бърз механизъм на действие. Тя прониква лесно  в кожата и ускорява усвояването на другите активни съставки в продукта. Води до чувствително повишаване хидратацията на кожата и нейната еластичност. Ефектът е осезателен до 30 минути след нанасяне. Постига 

се и бърз лифтинг ефект.

EPS SEAFILL

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

EPS SEAFILL е уникален, чист и натурален екзополизахарид (EPS), получен от морски планктон от Марен д’ Ироаз – открито море в Атлантическия океан, недалеч от бреговете на френския полуостров Бретан.

Морските екзополизахариди 

нямат аналог на сушата и представляват нов оригинален източник на молекули. Поради високото си молекулно тегло, EPS SEAFILL допринася постигането на желани козметични ефекти, като уплътняване мрежата на колагеновите влакна и незабавен заглаждащ и анти-ейдж ефект

(до 15 мин след нанасяне).

beauty.

awake.

care.

КОНТАКТ

Bodi-Beauty Ltd

ул. Захари Стоянов 9,

Пловдив 4002, България

Телефон: +359 888 341 399; +359 884 449 004

e-mail: kalina@bodid.net

Success! Message received.

bottom of page